EcoOnline udvider servicetilbud ved opkøb af 3T Results Ltd

EcoOnline, en specialist i kemikalie dokumentationsstyring software og service, har opkøbt finske erhvervssikkerheds- og sundhedssoftware og konsulentvirksomhed, 3T Results Ltd.

Med denne erhvervelse, vil EcoOnline være i stand til at give kunder service og software løsninger, som dækker kemikalie sikkerhedsstyring, så vel som arbejdsmiljø, kvalitet og miljøledelse.

-        ”For vores finske kunder, giver overtagelsen mulighed for en bredere vifte af HSEQ tjenester, som en komplet løsning, herunder software løsninger, ekspertydelser og uddannelse. Ved at kombinere styrkerne fra to førende industriaktører, vil vi betjene de finske kemi brugere, producenter og leverandører mere effektivt”, siger CEO hos EcoOnline Group Øyvind Robert Thorsen.

 

-        ”Vores HSEQ Online-cloud service brugere har været interesseret i bedre håndtering af sikkerhedsdatablade og generel styring af kemikaliesikkerhed. I vores diskussioner med EcoOnline, indså vi hurtigt at vi sammen ville bringe kunder hos begge parter mest værdi. Sammen kan vi bedre tjene vores internationale kunder og fremskynde vores ekspansion til nye markeder”, siger CEO hos 3T Results Ltd Marko Vuorinen.

 

For mere information:

Øyvind Robert Thorsen, CEO, EcoOnline Group, mob: +47 90824055, oyvind.robert.thorsen@ecoonline.com

Marko Vuorinen, CEO, 3T Ratkaisut Oy, mob: +358 40 517 7675, marko.vuorinen@3tratkaisut.fi

 

EcoOnline er det førende nordiske IT-firma, dedikeret til udvikling af software til at gøre håndtering og dokumentation af kemikalier så brugervenligt og cost-efficient som muligt. Producenter, forhandlere og distributører af kemikalier er forbundet med dem, som bruger kemikalier i en fælles database. Databasen gør det muligt at dele de lovpligtige data om farlige egenskaber og de anbefalede forholdsregler, der skal vedtages, når der bruges kemikalier og kemiske produkter. I 2016, var EcoOnline Groups omsætning 9.1 M€ med næsten 100 medarbejdere. For mere information: https://ecoonline.dk/

3T Results Ltd hjælper dig med at arbejde effektivt med din arbejdsplads’ sikkerhed, arbejdsbetingelser og produktivitet.   3T's løsninger kombinerer de validerede metoder og procedurer med moderne teknologi. HSEQ Online Cloud Service kan sikre overholdelsen af lovpligtige forpligtelser og styringssystemer. Derudover yder virksomheden uddannelse af medarbejdere af mere end 100 digitale uddannelsesmaterialebiblioteker, tilsynsuddannelse og virksomhedsspecifikke ekspertydelser. I 2016 var omsætningen 1,2 mio. € med 14 ansatte. For mere information: http://3tratkaisut.fi/?lang=en

tilbage